FlisPris.dk

Træflis pristjek

Det er ret kompliceret at finde ud af, hvor man kan købe træflis billigst på nettet, fordi der er en masse forskellige forhandlere, og at den mængde man får for pengene varierer fra webshop til webshop.

Det har vi løst ved at notere mængder og priser i tabellen herunder, og dermed har vi kunne udregne hvor man får den laveste literpris, hvor vi samtidig medregner et eventuelt leveringsgebyr.

Se hvordan vi har gjort i videoen herunder, eller scroll forbi videoen for at se resultatet af undersøgelsen.

I skrivende stund er den laveste literpris 0,63 kr., som man kan få ved at købe 4.000 liter for 2.545 kr. Det er 65 % billigere end ved den højeste literpris. Så er spørgsmålet bare, om 4.000 liter er den rette mængde for dig?

Det kommer an på hvor stort et areal du vil dække med træflis, og hvor tykt et lag du vil have. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange liter du har brug for.

m2 areal x cm lag = liter træflis

Laveste literpris for træflis inkl. levering*
WebshopMængdePrisLiterpris ↓Link
4.000 liter2.545 kr.0,63 kr.Køb
2.000 liter1.445 kr.0,72 kr.Køb
2.500 liter1.849 kr.0,73 kr.Køb
2.500 liter1.899 kr.0,75 kr.Køb
2.500 liter1.899 kr.0,75 kr.Køb
2.500 liter1.899 kr.0,75 kr.Køb
2.500 liter1.916 kr.0,76 kr.Køb
2.500 liter2.225 kr.0,89 kr.Køb
1.000 liter985 kr.0,98 kr.Køb
1.000 liter995 kr.0,99 kr.Køb
1.000 liter1.170 kr.1,17 kr.Køb
1.000 liter1.170 kr.1,17 kr.Køb
1.000 liter1.245 kr.1,24 kr.Køb
1.000 liter1.319 kr.1,31 kr.Køb
1.000 liter1.533 kr.1,53 kr.Køb
500 liter915 kr.1,83 kr.Køb
400 liter998 kr.2,49 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus

Anvendelse: som bunddække til surbundsbed til bede til stauder til fyr som gødning på frugttræer på skråning til indkørsel til rygning til varmeværker til hønsegård til stokerfyr til ridehus til haven omkring træer til dyr til ligusterhæk til udendørs til fjernvarme under hæk som brændsel til ridebane som faldunderlag til bøgehæk til roser til bede til fyring som brændsel til hestefold til grill mod ukrudt til legeplads til indendørs til hækken til fugle til dyr til planter til gasgrill til rhododendron imod dræbersnegle

Varianter: revet mørk lys frisk knust natur groft fint

Mængder: 60 liter 70 liter 3000 liter 1000 liter 2000 liter 80 liter 50 liter 2500 liter

Levering: i løs vægt vognlæs afhentning løst leveret i sække i poser i bigbag trailer hent selv

Brands: Bilka Holmebo Plantetorvet Lidl Park Billigblomst Plantorama Pindstrup Prima Manstrup Verdo Douglas Junckers Champost GreenBio Jysk

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri lig med stribevis af spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at bestille ved en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af træflis.
Flere byggemarkeder sælger et stort varesortiment, hvorimod nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden bare træflis.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor undersøge webshoppens betingelser.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige træflis fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på lave priser, hvorimod nogle tilbyder service. Du skal forholde dig til hvad du vil prioritere.
Hvis du har brug for varerne med det samme eller blot vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente produkterne personligt. Dette er særligt et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at vide, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og bekendte firmaer, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.
De gængse byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og hermed har man valget om at købe online og transportere materialerne personligt. Derigennem kan man slippe for fragtomkostningen, og ovenikøbet have produkterne hurtigere.
De gængse byggekæder forhandler varer fra adskillige specialbutikker, og hermed kan du vælge fra et stort udvalg af træflis online.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. Af den grund får du formentlig mere kompetent hjælp fra personale med ekspertviden i netop træflis.
En masse specialiserede webshops er producenter af de varer der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
De fleste nicheforretninger på nettet er små virksomheder, som typisk drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Disse bidrager du til idet du bestiller træflis online hos dem.
Danmarks største byggekæder

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

træflis silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

træflis jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 personer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

træflis harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

træflis bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag over 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan være til god gavn at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed i tilfælde af vigtige byggeopgaver. Flere projekter kræver flere mennesker. Endvidere viser det sig mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
2Du skal for alt i verden ikke negligere din sikkerhed, så husk beskyttelse som fx sikkerhedssko der beskytter dig imod eventuelle uheld. Det er smart at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig såfremt du ikke investerer i professionel assistance.
3Du bør tage til overvejelse om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere bør sikre dig hjælp fra en ekspert til delelementer af arbejdet. Såfremt du skal have hjælp fra en ekspert vil det ofte være en god idé at lede efter forslag fra flere virksomheder.
4Du kan finde en overflod af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube tilbyder rigelig gavnlig info, specielt forudsat at man kigger på engelsk.
5Ved udendørs projekter har eventuelt regnvejr stor betydning. Derfor må du ofte tjekke vejrberetningerne når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at regne netop som du er i fuld gang med dit krævende byggeprojekt.
6Det bliver betydningsfuldt at du har de relevante bygningsmaterialer handlet ind forinden du iværksætter dit byggeprojekt. Du får god gavn af at sammenfatte en enkel oversigt hvoraf der fremgår alt der er nødvendige, og som det næste eftergå oversigten, således at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
7Ofte vil det være fundamentalt at have et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har styr på udgifterne. Det er en god idé at nedfærdige samtlige udgifter, og dernæst tjekke mulige tilbud på hver eneste af dem.
8Der viser sig som regel utidige bump på vejen når det handler om krævende projekter, og altså vil det vise sig vigtigt at der er afsat en del plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at komme i mål.
9Forberedelse viser sig som vejen til succes med dit byggeprojekt. Du bør udarbejde en gennemarbejdet arbejdsplan, som dikterer hvilke gøremål du vil udføre på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en prioriteringsliste. Forsøg at være konkret idet du sammensætter arbejdsplanen.
10Du vil under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være afgørende at have værktøjet parat når du går løs med byggeriet. Det er derudover godt at medregne de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
11Forinden du opstarter byggeprojektet kan det være ubeskriveligt fundamentalt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
12Du kan søge offentligt tilskud til renoveringer. Det bliver givet såfremt renoveringen er energi- og miljøvenligt. Af få støtte kræver med andre ord at renoveringen har en positiv effekt på planeten.
Danskernes favorit byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket jo er rigtig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket altså er hamrende flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ekstremt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som klart er hamrende beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål til træflis

 • Hvilken træflis er bedst?
 • Hvor længe holder træflis?
 • Hvor meget træflis?
 • Hvad vejer 1 m3 træflis?
 • Hvad bruges træflis til?
 • Hvordan laver man træflis?
 • Hvad er træflis?
 • Træflis hvor meget?
 • Træflis hvornår?
 • Hvilken type af levering skal du vælge?

  De fleste byggecentre tildeler nu diverse forskellige billige metoder til levering til træflis. En der er meget almindelig er for øjeblikket udleveringssteder, hvor du selv afhenter dine nye produkter den dag der passer dig. Leveringsmetoden er nemlig særligt problemfri, og oftest ligeledes den mest betalelige fragttype.

  Du burde lige så vel tænke over at vælge at få leveret til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Denne er en gang i mellem en anelse mindre billig, men omvendt rigtig problemfri ift. træflis online. Den mindst kostelige løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men den løsning beroer på at du opholder dig i nærheden af internet forretningens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Antal dages levering på træflis er selvfølgelig ualmindeligt afgørende forudsat man skal bruge produkterne straks, og derfor er det rimelig på sin plads at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt for træflis. En masse internet butikker – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varenumre online, men som ikke desto mindre er betinget af at bestillingen indsendes før et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få ordren ordnet inden pakkepersonalet har fyraften.

  Flere online forhandlere sikrer fragt uden gebyr på træflis online, men i reglen er det under forudsætning af at du aftager for et præcist beløb. I øvrigt må man tage den mindst kostelige fragttype, der ofte vil blive at få kørt bestillingen til en pakkeshop.

  En masse byggemarkedskæder giver click-and-collect hvor du handler billig træflis derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg. Byggekæderne yder fx klik-og-hent på træflis i følgende områder:

  Gentofte, Lyngby, Gladsaxe, Nakskov, Silkeborg, København, Ringsted, Middelfart, Næstved, Albertslund, Hedehusene, Frederikssund, Vordingborg, Aalborg, Greve, Rudersdal, Frederikshavn, Vallensbæk, Dragør, Varde, Charlottenlund, Vanløse, Nykøbing Falster, Hvidovre, Herlev, Aarhus, Slagelse, Hjørring, Vejle, Brønshøj, Fredericia, Svendborg, Hobro, Valby, Esbjerg, Hedensted, Viborg, Rønne, Kolding, Thisted, Birkerød, Horsens, Risskov, Søborg, Værløse, Haderslev, Herning, Tårnby, Rødovre, Odense, Holbæk, Ikast, Kalundborg, Allerød, Solrød Strand, Hillerød, Hørsholm, Nørresundby, Ishøj, Holstebro, Randers, Aabenraa, Odder, Skive, Helsingør, Brabrand, Brønderslev, Nærum, Frederiksberg, Stenløse, Tilst, Køge, Haslev, Struer, Kokkedal, Korsør, Brøndby, Roskilde, Nyborg, Sønderborg, Virum, Højbjerg, Glostrup, Frederiksværk, Skanderborg, Farum, Grenaa, Lillerød, Åbyhøj, Ølstykke, Taastrup, Ballerup, Lystrup, og Jyllinge, .

  Click-and-collect for træflis er en mulighed i samtlige regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland).

  Når vi ser på søgedata er det markant, at folk ofte efterspørger eksempelvis billig træflis og køb træflis. Man ser desuden mange gange internet shoppere efterspørge for eksempel træflis tilbud, træflis online samt træflis priser, plus de gængse byggemarkeder som 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

  Find den bedste pris på træflis

  Det har vist sig at være meget smart for alle og enhver at sammenligne tilbud på billige træflis online på flere e-forretninger, og på grund af dette har masser af online shops været nødt til at trykke prisniveauet på træflis markant, og ovenikøbet yde fri fragt.

  Dog kan det stadigvæk vise sig indbringende at sammenholde et par internet virksomheder i Danmark efter billige priser på træflis online forud for at du færdiggør din shopping, således at man er garanteret at få fat i den bedste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

  Du må dog være årvågen med, at når en online butik frembyder billige træflis online for en udsalgspris der er uforståeligt lav, så kunne det tit være et symbol på en uoprigtig e-butik. Shopping med kort er imidlertid indbefattet af en forordning, hvilket forsvarer os overfor bedrageriske internet forhandlere.

  Vi foreslår generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du overveje en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil afdrage omkostningerne til træflis over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt i specialiserede webshops, men sjældent de store byggemarkeder som fx Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

  Ved kig i tallene er det klart, at internetbrugere mange gange leder efter blandt andet køb træflis og billig træflis. Vi ser derudover typisk online shoppere søge bl.a. træflis priser, træflis tilbud og træflis online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg træflis er 1509 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Lynhurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gasgrill til rhododendron til bede omkring træer til varmeværker til haven under hæk til roser til planter til udendørs til dyr til hestefold til hækken som gødning som brændsel til bede til grill som brændsel til stokerfyr til fjernvarme som faldunderlag til fyring til indendørs til legeplads som bunddække til ligusterhæk på skråning på frugttræer til fyr til surbundsbed til bøgehæk til indkørsel mod ukrudt til ridehus til stauder imod dræbersnegle til rygning til hønsegård til fugle til ridebane til dyr

  Varianter: groft lys natur knust frisk mørk revet fint

  Mængder: 3000 liter 50 liter 80 liter 2500 liter 2000 liter 70 liter 60 liter 1000 liter

  Levering: i bigbag i poser løst leveret trailer i løs vægt vognlæs afhentning i sække hent selv

  Brands: Billigblomst Pindstrup Junckers Douglas Plantorama Park Lidl GreenBio Verdo Plantetorvet Bilka Jysk Champost Manstrup Prima Holmebo

  Kig på nuværende kunders synspunkter

  Trustpilot præsterer nogenlunde hensigtsmæssige løsninger til at fortolke forskellige eksisterende konsumenters observationer og derved er det prisværdigt, at du gennemgår online forretningens kritik før du køber billige træflis online.

  Facebook giver dig lignende faktisk fornemme løsninger til at få et kig ind i e-butikkens pålidelighed. I øvrigt ses faktisk outlets på nettet hvor folk kan publicere en evaluering af virksomhedens service, som tillige kan bruges til afvejning af kundernes tilfredshed.

  Forud for at nogen shopper billige træflis online hos en webshop kan de helt sikkert overveje forhandlerens forretningsvilkår, dog er det naturligvis ikke specielt ophidsende, i særdeleshed med de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Stark.

  En nem løsning kan være at tjekke hvorvidt webbutikken er støttet af e-mærket, fordi det almindeligvis er en forsikring om at internet firmaet forstår den officielle danske lovgivning, foruden at e-forhandleren af og til revideres af fagmænd der er meget fortrolige de gældende bestemmelser.

  Dette er en god lejlighed til at få assistance, hvis du oplever dilemmaer ved din shopping med træflis. Tilsvarende slår vi et slag for at køber er hensynstagende til de vigtigste vilkår der gælder for købet af træflis online, f.eks. hvilken returpolitik e-shoppen har.

  I den sammenhæng er det på samme måde afgørende, at man stadigvæk bevarer sin ordrekvittering, så man når som helst vil kunne bevidne sit køb af træflis, uanset om man har købt fra 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma eller Davidsen.

  Lone gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Søren Poulsen gav 4 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  Michael Christensen gav 5 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Per O gav 4 stjerner

  Udmærket

  9 tips til køb på nettet
  1Vi tilråder at se om internet firmaet er medlem af e-mærket, siden det generelt er et kendetegn for at internet forhandleren retter sig efter de opstillede regler, samt at online virksomheden af og til overværes af specialister der kender til lovene på området. Før folk shopper billige træflis i en butik på nettet kan de helt sikkert gennemlæse e-butikkens handelsbetingelser.
  2Forud for at folk shopper billige træflis hos en online shop kan man til hver en tid granske e-shoppens forretningsaftale, det er dog undertiden en omfattende opgave. Ydermere tilrådes det at du er opmærksom på de mest vedkommende bestemmelser i forbindelse med bestillingen af billige træflis online, til eksempel hvilken returpolitik internet forhandleren tilsikrer.
  3Indtil flere internet outlets sikrer portofri fragt på træflis, men oftest kræver det at du shopper for en konkret sum. Derudover skal du overveje den mest betalelige leveringsmodel, der tit er at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et afhentningssted. Den bliver desværre omvendt rigtig simpel. Den mest billige leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv.
  4Generelt anbefaler vi kortkøb eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af en anordning, hvilket dækker dig som kunde overfor uærlige internet firmaer. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du hellere vil betale omkostningerne senere.
  5Det er jo ualmindeligt ukompliceret for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige træflis hos diverse online webshops, og derfor lover en lang række e-shops fragt uden omkostninger. Det kan imidlertid blive fordelagtigt at efterprøve en række butikker på nettet efter udsalg og tilbud forinden du placerer ordren, således at man er skråsikker på at få fat i den mest betalelige pris.
  6Antal dages levering kan være virkelig bestemmende ifald vi skal bruge ordren inden for få dage, så med det formål er det faktisk relevant at man ser nærmere på leveringstidspunktet på træflis. Masser af netbutikker præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varer, men vær på vagt da det regnes ud fra at ordren placeres forinden et fastslået klokkeslæt.
  7En masse forretninger på nettet giver nu om dage diverse forskellige billige fragtmetoder til træflis. En favorit iblandt mange er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Fragttypen er nemlig temmelig overkommelig, og mange gange tillige den mindst kostelige type af levering.
  8Den prisbilligste metode til levering kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som dog nødvendiggør at du befinder dig tæt på internet shoppens adresse. Den fragtmulighed kan vise sig at være meget vital forudsat du mangler træflis fluks. Alternativt så yder en hel del internet forhandlere fragt uden omkostninger, men ofte er det så nødvendigt at der købes for et fastsat beløb.
  9Trustpilot præsterer immervæk belejlige muligheder for at tolke mange øvrige brugeres reflektioner og på grund af dette rekommanderer vi, at du eksaminerer e-handlens vurderinger forinden du handler billige træflis online. Facebook fører til for øvrigt i højeste grad uafhængige muligheder for at få indsigt i e-handlens pålidelighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk