FlisPris.dk

Pinjebark pristjek

Det er ret kompliceret at finde ud af, hvor man kan købe pinjebark billigst på nettet, fordi der er en masse forskellige forhandlere, og at den mængde man får for pengene varierer fra webshop til webshop.

Det har vi løst ved at notere mængder og priser i tabellen herunder, og dermed har vi kunne udregne hvor man får den laveste literpris, hvor vi samtidig medregner et eventuelt leveringsgebyr.

Se hvordan vi har gjort i videoen herunder, eller scroll forbi videoen for at se resultatet af undersøgelsen.

I skrivende stund er den laveste literpris 1,03 kr., som man kan få ved at købe 2.500 liter for 2.595 kr. Det er 45 % billigere end ved den højeste literpris. Så er spørgsmålet bare, om 2.500 liter er den rette mængde for dig?

Det kommer an på hvor stort et areal du vil dække med pinjebark, og hvor tykt et lag du vil have. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange liter du har brug for.

m2 areal x cm lag = liter pinjebark

Laveste literpris for pinjebark inkl. levering*
WebshopMængdePrisLiterpris ↓Link
2.500 liter2.595 kr.1,03 kr.Køb
2.500 liter2.803 kr.1,12 kr.Køb
2.500 liter2.999 kr.1,19 kr.Køb
2.500 liter3.080 kr.1,23 kr.Køb
2.400 liter3.099 kr.1,29 kr.Køb
1.000 liter1.695 kr.1,69 kr.Køb
70 liter168 kr.2,40 kr.Køb
70 liter168 kr.2,40 kr.Køb
50 liter138 kr.2,76 kr.Køb
70 liter218 kr.3,11 kr.Køb
50 liter188 kr.3,76 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus

Anvendelse: til ligusterhæk til grill til legeplads til surbundsbed til dyr til stokerfyr til ridehus til varmeværker til stauder til fyring til fyr til bede til indendørs på frugttræer som gødning til dyr til gasgrill til fugle til ridebane til planter til hønsegård mod ukrudt til indkørsel til fjernvarme omkring træer til bøgehæk imod dræbersnegle til haven til rygning under hæk til hækken til roser til rhododendron som faldunderlag som bunddække som brændsel som brændsel på skråning til hestefold til udendørs til bede

Varianter: natur groft mørk frisk knust fint revet lys

Mængder: 60 liter 1000 liter 70 liter 2500 liter 80 liter 50 liter 3000 liter 2000 liter

Levering: afhentning trailer i sække vognlæs i bigbag i løs vægt i poser hent selv

Brands: Holmebo Lidl Junckers Plantorama Manstrup Douglas Verdo Champost Park Pindstrup GreenBio Prima Plantetorvet Billigblomst Jysk Bilka

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et bredt udvalg, og øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden blot pinjebark.
For de fleste er et byggeprojekt lig med stribevis af spørgsmål. Derved er det en fordel at bestille ved et online byggecenter, hvor du får tips og tricks til valg af pinjebark.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige pinjebark hos de forskellige online byggecentre. En del har fokus på de bedste tilbud, imens andre giver kompetent rådgivning. Du må beslutte hvad der for dig betyder mest.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente produkterne selv. Det er specielt muligt hos de velkendte byggemarkeder.
Det er naturligvis meget vigtigt at se, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du tjekke byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og bekendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette kan du se fordele i.
De velkendte byggemarkeder har butikker i de større byer, og pga. det har kunderne valget om at handle online og transportere materialerne personligt. Takket være dette kan du vælge at undvære fragtomkostningen, og ovenikøbet skaffe varerne nu og her.
De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra en lang række forskellige nicheshops, og af den grund kan du vælge fra et stort udvalg af pinjebark online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke webshops er producenter af varerne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få lavere priser.
Hovedparten af nichebutikker på internettet er små familievirksomheder, som tit er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at bestille pinjebark online hos dem.
Mange niche netbutikker har ekstra meget forstand på deres produkter, idet de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig vil du modtage endnu mere brugbar hjælp fra ansatte med specialistviden i netop pinjebark.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

pinjebark harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

pinjebark silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

pinjebark bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag ca. 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

pinjebark jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Forud for at du går i gang med byggeprocessen kan det blive ubeskriveligt fundamentalt at have styr på, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde mange love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Godt forarbejde er metoden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du må liste en velovervejet tidsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, samt en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af din plan.
3I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have lavet et budget for istandsættelsen, så du har styr på omkostningerne. Det må være en fordel at kortlægge alle omkostninger, og dernæst søge sig frem til ens udgift ved dem én efter én.
4Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til byggeprojektet, specielt hvis det er vigtige byggeprojekter. Krævende projekter gør krav på flere mennesker. Derudover bør det blive mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
5Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete problemer i tilfælde med store opgaver, og følgelig vil det være afgørende at der afsættes god nok tid i kalenderen, som bidrager til at man føler sig tryg ved at nå i mål til tiden.
6Man vil for alt i verden ikke fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være erstatteligt at have det parat før du tager fat på arbejdet. Det er derudover afgørende at medtage disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
7Potentielt kan det vise sig vigtigt at du har samtlige materialer parat på forhånd inden du igangsætter byggeriet. Du kunne forfatte en punktforms indkøbsseddel som samler alt der skal bruges, og bagefter tjekke listen, så du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
8Du kan finde mange forskellige vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube tilbyder enorme mængder gavnlig info, særligt ifald du bruger den engelske version.
9Husk at du kan få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde af at projektet gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at byggeriet påvirker planeten.
10Det kan vurderes hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du med fordel kan investere i professionel hjælp til noget af projektet. Når du skal have hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at indhente tilbud fra diverse entreprenører.
11Du bør nødig negligere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv hjelm og sko som sikring overfor potentielle risici. Det er essentielt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke får professionel hjælp.
12Ved projekter udenfor har vejret en betydningsfuld rolle. Derfor må du hyppigt undersøge meldingerne om vejret i dagene op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at piske ned netop som du står midt i det ellers velplanlagte byggeprojekt.
De bedst anmeldte byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende betryggende. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som jo er meget flot. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er meget godt arbejde. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål med hensyn til pinjebark

 • Hvor købes pinjebark online?
 • Hvor meget vejer pinjebark?
 • Hvor købes pinjebark billigt?
 • Hvor er pinjebark på tilbud?
 • Hvad koster pinjebark?
 • Hvad er pinjebark?
 • Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

  En række byggecentre tilbyder nu til dags flere billige leveringsudgaver til pinjebark. En af de mest anvendte er efterhånden pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter når du har mulighed for det. Muligheden er jo særligt praktisk, samt endda ligeledes den billigste leveringsmetode.

  Du kunne ydermere påtænke at få ordren leveret hjem til dig eller til dit arbejde. Leveringsmetoden bliver jævnligt en tand dyrere, men lige så vel yderst bekvem ift. pinjebark online. Den mest billige leveringsversion vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, som jo stiller krav om at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet selskabets butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på pinjebark kan vise sig at være yderst bestemmende hvis vi har brug for produktet omgående, og derfor er det fuldt ud centralt at man studerer den forventede leveringstid ved pinjebark. Masser af outlets på nettet – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – frembyder billig 1 hverdags levering på en masse produkter online, men som imidlertid er underforstået at bestillingen køres igennem inden et konkret tidspunkt, så de garanteret kan nå at få ordren sendt afsted forinden lagerpersonalet holder fyraften.

  En hel del internet webshops tilbyder levering uden betaling på pinjebark online, men i mange tilfælde kun ifald du handler for en fastsat pris. Desuden kan man beslutte sig for den mest billige type af levering, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted.

  En hel del webbutikker frembyder click-and-collect hvor du køber billig pinjebark online men selv henter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix. Byggemarkederne frembyder bl.a. click-and-collect på pinjebark i følgende områder:

  Hørsholm, Valby, Struer, Glostrup, Odense, Nykøbing Falster, Holbæk, Hjørring, Haderslev, Farum, Middelfart, Frederiksberg, Solrød Strand, Hobro, Skive, Gentofte, Brønshøj, Charlottenlund, Vanløse, Ølstykke, Rønne, Næstved, Ringsted, Risskov, Grenaa, Søborg, Roskilde, Brøndby, Lystrup, Allerød, Viborg, Vordingborg, Hvidovre, Tårnby, Højbjerg, Nørresundby, Albertslund, Lyngby, Fredericia, Rudersdal, Varde, Virum, Svendborg, Herning, Lillerød, Frederikssund, Sønderborg, Skanderborg, Køge, Vallensbæk, Stenløse, Herlev, Jyllinge, Greve, Kokkedal, Rødovre, Nakskov, Korsør, Hillerød, Gladsaxe, Horsens, Ikast, Holstebro, Hedehusene, Dragør, Taastrup, Nærum, Ballerup, Silkeborg, Esbjerg, Kolding, Thisted, Frederikshavn, København, Tilst, Hedensted, Frederiksværk, Ishøj, Haslev, Vejle, Aarhus, Brabrand, Helsingør, Kalundborg, Aalborg, Brønderslev, Randers, Aabenraa, Værløse, Åbyhøj, Nyborg, Slagelse, Odder, og Birkerød, .

  Afhentning ift. pinjebark er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Amager), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland).

  Når der ses på tendenserne fremstår det markant, at folk ofte efterspørger eksempelvis køb pinjebark og pinjebark tilbud. Foruden dette oplever vi mange gange internet shoppere søge blandt andet billig pinjebark, pinjebark priser og pinjebark online, foruden de kendte byggecentre som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

  Gode tilbud på pinjebark

  Det er jo særdeles fremkommeligt for almindelige dødelige at finde tilbud på billige pinjebark online på flere internet handler, og for det har masser af e-firmaer set sig nødsaget til at nedsætte prisniveauet på pinjebark markant, og endda yde billig levering.

  Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig lønsomt at granske forskellige webbutikker efter udsalg og tilbud på pinjebark online forud for at du køber, så du er usvigeligt sikker på at modtage den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de udbredte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og Stark.

  Du skal imidlertid være så påvagt, at i tilfælde af at en online virksomhed reklamerer billige pinjebark online for en pris som anses for urealistisk gunstig, så burde det mange gange være en varsel om en bedragerisk online webshop. Bestillinger med betalingskort er dog indbefattet af en orden, hvilket støtter os overfor uoprigtige internet shops.

  Generelt går vi ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du drage nytte af en løsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at afbetale beløbet til pinjebark ude i fremtiden. Dette foreslåes ofte ved nichebutikker, men dog sjældent de store byggecentre som fx Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma og Stark.

  Når man ser på tendenserne bliver det markant, at internet shoppere som regel søger blandt andet køb pinjebark og billig pinjebark. Derudover oplever vi typisk online shoppere søge blandt andet pinjebark priser, pinjebark online og pinjebark tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg pinjebark er 2729 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Super nem hjemmeside og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til rygning til hønsegård til planter til varmeværker til fjernvarme på skråning til fyr imod dræbersnegle på frugttræer til stokerfyr til fyring som brændsel til hækken som gødning mod ukrudt omkring træer til bede til grill til legeplads til bede til stauder som brændsel til dyr til fugle til haven til bøgehæk til ligusterhæk til gasgrill til rhododendron som faldunderlag til surbundsbed til indendørs til udendørs til ridebane til ridehus som bunddække til indkørsel under hæk til roser til hestefold til dyr

  Varianter: revet fint mørk lys knust frisk natur groft

  Mængder: 2000 liter 70 liter 80 liter 3000 liter 1000 liter 50 liter 2500 liter 60 liter

  Levering: vognlæs i løs vægt i sække afhentning hent selv i bigbag trailer i poser

  Brands: Plantetorvet Champost GreenBio Billigblomst Verdo Holmebo Park Bilka Lidl Manstrup Plantorama Douglas Junckers Pindstrup Prima Jysk

  Analyser tidligere køberes synspunkter

  Trustpilot tilbyder dig aldeles stabile chancer for at besigtige flere tidligere kunders synspunkter og på grund af dette rekommanderer vi, at du verificerer internet webshoppens bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige pinjebark online.

  Facebook leverer lige så vel flere strålende løsninger til at få et kig ind i e-shoppens popularitet. Tilmed ser vi en del internet firmaer som giver folk mulighed for at afgive en evaluering af deres køb, som tillige kan bruges til at fornemme hvor glade kunderne er.

  Forud for at nogen shopper billige pinjebark online hos en e-shop kunne man når alt kommer til alt gennemlæse e-butikkens handelsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke super interessant, især med de velkendte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

  En nemmere løsning kunne derfor være at undersøge om online virksomheden er verificeret af e-mærket, da det almindeligvis er en garanti for at e-shoppen efterlever de officielle danske regler, udover at online butikken lejlighedsvis revideres af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om de gældende love.

  Dette er desuden din mulighed for opbakning, såfremt du forvoldes problemer i processen med dit køb af pinjebark. Yderligere støtter vi at du er oppe på mærkerne omkring de mest basale forhold gældende for bestillingen af pinjebark online, eksempelvis den ombytningsret internet forhandleren anvender.

  I den relation er det desuden essesentielt, at man når som helst sikrer ens faktura e-mail, således man når som helst kan påvise købet af pinjebark, uafhængig af om man har bestilt ved XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark eller Bygma.

  Per N gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Karen gav 4 stjerner

  I gør det super godt

  Helle A gav 5 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Anders J gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  9 gode råd til online shopping
  1Forud for at folk handler billige pinjebark på en forretning på nettet behøver man i og for sig kigge på deres forretningsvilkår, det er dog typisk ikke særlig spændende. Foruden dette anbefales det at du er omhyggelig omkring de mest essentielle vedtægter der kan have indflydelse på bestillingen af billige pinjebark online, som eksempelvis den returret butikken anvender.
  2Flere internet firmaer tildeler i dag en hel del forskellige billige fragttyper til pinjebark. Den mest moderne er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente bestillingen når der er tid til det. Denne er altså temmelig praktisk, og endda ydermere den mest betalelige leveringsmodel.
  3Leveringstidspunktet kan vise sig at være ultra aktuel i tilfælde af at du står og skal bruge dine nye varer omgående, og derfor er det forholdsvis passende at man ser tidshorisonten for levering for pinjebark. Flere webbutikker garanterer billig levering på næstkommende hverdag på masser af varer, men vær opmærksom på at det kræver at ordren aflægges forinden et givent klokkeslæt.
  4Generelt tilråder vi at se nærmere på om internet forhandleren er e-mærket, som typisk er et sympol på at webbutikken understøtter de danske love, udover at internet shoppen af og til vurderes af fagfolk der har megen viden om de gældende bestemmelser. Før nogen køber billige pinjebark i en e-forretning behøver de til hver en tid læse e-butikkens betingelser.
  5Vi foreslår generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortkøb er omfavnet af et reglement, hvilket skærmer dig som køber imod fup internet butikker. Alternativt bør du drage nytte af en afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du foretrækker at betale beløbet over tid.
  6Det er i dag ret så nemt for os alle at analysere priser online på billige pinjebark hos diverse online varehuse, og til tak tilbyder en lang række internet foretagender portofri fragt. Det kan stadigvæk være lønsomt at sammenligne visse internet outlets efter billige priser inden du gennemfører dit køb, således at du er velinformeret til at opnå den mest betalelige pris.
  7Enkelte e-shops i Danmark byder på billig fragt på pinjebark, men i mange tilfælde kun når der købes for en konkret pris. Desuden kan man overveje den mest betalelige leveringsudgave, som i mange tilfælde vil være at få dem til at levere produkterne til et udleveringssted. Muligheden er undertiden samtidig yderst problemfri. Den prisbilligste fragtmulighed kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
  8Trustpilot tilbyder temmelig værdifulde løsninger til at gennemsøge forskellige øvrige køberes evalueringer og derved kan det være til hjælp, at du besigtiger webshoppens bedømmelser forinden du handler billige pinjebark online. Facebook tilbyder dig derudover tilpas sikre chancer for at få indblik i online webshoppens popularitet.
  9Den billigste fragtmulighed kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, hvilket dog betinges af at du har bopæl nærved webbutikkens lager. Den mulighed for levering kan være ret så væsentlig såfremt man har behov for pinjebark fluks. Alternativt så garanterer en række internet forhandlere fragt uden betaling, men for det meste kræves det at der bestilles for en fastsat pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk